TV kväll

Ingen jätte bra dag. Var trött och väldigt lätt irriterad. Men jag klarade av dagen. Åkte direkt hem efter skolan. Åt mellanmål och somna sedan på soffan. Där låg jag från 4 till halv 8, då maten var klar.
 Sen klockan 20.00 började finalen av Den rätte för Rosing. Och jag hejjade så klart på Hugo som vann! Men tyvär så kommer de ju inte hålla. det tog slut ganska så snabbt efter deras semester tillsammans.
Sen direkt efter så kom efterlängtade Desperate housewives. Och sen därpå Christine.
Nu har jag lagt mig för kvällen och Brothers and sisters är på TV. Godnatt
Lite bilder från i lördags

NICLAS 18 år!

 


  


Ny vecka

Tänkte bara uppdatera söndagen först, som jag inte hann igår.
Hände inte mycket fram tills att ja skulle träffa Niki. Tog bussen upp till henne på eftermiddagen. När jag kom fram bjöds det på mat. Vegetariskt. super gott!! Sen intog vi gitarrerna för en guitarHero match. gick väldigt bra för att vara första gången.
Sen hade Niki laddat ner den nya filmen Marley and me. Super bra och jätte sorglig.
Klockan blev mycket så jag fick skjuts hem vid 11 tiden.

Idag så är det mångad. Har bara två lektioner idag. Börjar 11 slutar 13.25. men innan det så hann jag med ett besök hos kvinnokliniken. Det var dags för min andra vaccination spruta. Det gick bra, kändes knappt någonting. Bara när när spruta in vätskan så sved det lite.

Annars händer det nog inget speciellt idag. Ballar av stål i kväll. så ja lär väl vara bänkad framför TVn ;)
PUSS

Helgen som varit

I fredags var jag och moa på bio. Vi såg slumdog millionair, som var hur bra som helst! Efter filmen åkte vi hem till oscar. Var kvar där en stund. Sen drog vi några stycken vidare till Mossen hem till bobba. Där var de full fart och ja Rönninge brudarna befann oss på dansgolvet resten av kvällen.

I lördags var jag och niki i midsommarkransen och fixa nagelförlängning. vi satt där från 11.30 till 16.00. Det tog sån himla tid. Men eftersom det var praktikanter som gjorde det fina arbetet så var det helt gratis.
Sen blev det lite brottom. Vi hade egentligen tänkt att äta i skärholmen på vägen hem. men jag hade en tid att passa, så vi får ta det en annan dag. Kom hem prick halv 6. tog någonting att äta sen kom Petra och My förbi. Vi gjorde oss iordning för kvällen, sen bar det av till Flempan för att utreda några ärender. Där mötte vi även upp Alison och Julia.
Tog tåget  tillbaka till tumba, bussen till rönninge och sedan en promenad hem till Nille som fyllde 18år! Kvällen var lyckat. Bra musik, trevligt folk. Kvällen tog slut vid ett halv två ,då vi fick skjuts hem av Julias pappa.
Bilder kommer!!

Lyckad helg. Tack alla!
PUSS

Äntligen Fredag!

vaknade upp med strålande sol men nu när ja kollar ut genom fönstret så regnar det. blandat med snö i. Usch, jag vill ha sommar!
Dagen började iallafall bra. Vi hade svenska lektion först sen samhälle där vi kollade på "lilja 4-ever". Efter det hade vi lunch som va makaronilåda med kyckling tror jag.
Sen var det dags för demokrati tid med mickis. de gick fort. vi diskuterade om modevisningen den 22 april. Hur vi skulle sminka och fixa modellernas hår. Inte så svårt som jag trodde att det skulle bli.
Väl inne på karaktärsämnet direkt efteråt satte vi oss ner och gjorde våra test som vi har varje fredag.
vi fick även veta att måndagens karaktär kommer skjutas in på onsdagar och fredagar. vilket betyder att fredag som redan är en lång dag kommer bli yttligare längre. vi kommer går till ungefär klockan 6. och på måndagar då vi börjar  kl 11 och har engelska en timme kommer då nu vara den enda lektionen den dagen..ONÖDIGT..

Halv två hade vi fika paus. Jag och niki som hade gjort cocos bollar sevarade dom. Inkan hade med sig bröd och isabell hade kladdkaka. där satt vi ett bra tag, och hade det jätte trevligt.
Sen bar det av till datan för mig och Sarah, som är berodende av en spel sida. Vi klarade äntligen vårat rekord! till 24!!
Sen när klockan var 3 fick vi åka hem. hela buss och tåg resan flumma vi runt.

Nu sitter ja i sängen, kollar bio tiderna för ikväll och de ser ut att bli Slumdog millianiar.
möter upp moa senare. får se om jag hinner äta middag hemma.

Efter bion är planerna att möta upp Linus och gänget. Får se va det blir för roligheter då.

SF Bio: Slumdog millionaire

PUSS

kort skoldag!

Hade bara två lektioner idag. Idrott och datakunskap. På idrotten dansade vi street. Sen efter skolan tog jag och nickis bussen hem till mig, för att baka cocos bollar till skolan imorgon. Sen bar det av till Uttran hem till niks mormor och sen kom niks mam a dad med bilen så åkte vi till skärholmen. Vi tog en lunch som nis mormor bjöd på. pasta con pollo! godaste som finns, inom pasta.Jag skulle fixa ett band till min väska ja köpte igår och niks letade efter flätat hårband.
De slutade med att vi fixade ett var sitt medlemskort på vera moda vilket innebar att vi var välkomna tills nästa torsdag då det är 20% till medlemar och goodiebags!
Sen tog vi bilen hem.  droppade först av mormor sen jag.
Nu sitter ja i vardagsrummet framför TVn och väntar på mat. Vi har även lotta här på besök som ville komma å se vårt ny renoverade badrum.

PUSS

Härlig lördag!

Vaknade av att mitt rum var stek hett av solen som legat på under morgonen. Då va klockan närmare 12 och mamma och Henke skulle äta lunch så ja joinade dom. Tog sedan en lång dusch och la mig sen framför TVn. Nu har mamma å Henke åkt till heron. Dom skulle se " män som hatar kvinnor"  vid 2-3 tiden.

Jag har äntligen fått tag i Moppan så att vi kan få kvällens planer fixade. Vi drar antingen hem till Linn först och sen vidare till Parik, eller så drar vi dit direkt.

Gårkvällen var trevlig. hann inte skriva nåntongting. Efter skolan tog ja en fika med Flisan Och niki. Sen bar det av hemmåt eftersom mamma inte hade lagt ut några nycklar åt henke.
när väl alla var hemma gjorde vi i ordning tacos. Men det blev inte mycket för min del, eftersom ja skulle äta middag i stan med Nora och Lilian. Vi möttes upp vi Åhlens city och sen iväg till kungshallarna. Tiden gick och vi hade det jätte trevligt. Det är inte ofta vi hinner ses så de är alltid mycket att prata om när det väl händer.

Planerna senare var att dra till enskede på fest! nora och jag var dock lite tveksamma ;)

PUSS

Torsdag

Vaknade av det fina vädret. Hade gott om tid på mig att göra mig iordning innan det var dax att gå till tåget. Jag åt en rejäl frukost också, vilket ja inte alltid hinner med.
Dagen gick bra. Hade idrott första lektionen. Vi köra lite olika bollsporter.
Sen gick det fort. det var bara sista lektionen som bör starta tidigare så vi slipper vänta en timme på att den ska börja efter lunchen.
Väl slutat tog jag bussen ner till centrum med N och F. skulle till Tumba och fixa tyg-prover till våra scen kläder vi designar.

och på väg dit får vi reda på att THAI biljetterna är bokade!!  vi är super taggade! vi ska nämligen mellanlanda i saudiarabien! Vi har några timmar på oss där att shoppa loss också.

Sitter  nu i sängen framför TV:n och väntar på att Medium ska börja. Kom hem från Maxi för en stund sen.
 
PUSS
Här är flygboladet vi ska flyga med!

Första inlägget

Verkar som om thailand planerna blir av trots allt! äntligen. Strax direkt efter skolavslutningen beger vi oss av. I fyra hela veckor. Det ska bli skönt att komma bort från allt. Till värmen. All shopping! jag kan bara drömma.........
Välkommen till min nya blogg!

Jag skriver om precis vad jag vill! :D

RSS 2.0