Helgen som varit

I fredags var jag och moa på bio. Vi såg slumdog millionair, som var hur bra som helst! Efter filmen åkte vi hem till oscar. Var kvar där en stund. Sen drog vi några stycken vidare till Mossen hem till bobba. Där var de full fart och ja Rönninge brudarna befann oss på dansgolvet resten av kvällen.

I lördags var jag och niki i midsommarkransen och fixa nagelförlängning. vi satt där från 11.30 till 16.00. Det tog sån himla tid. Men eftersom det var praktikanter som gjorde det fina arbetet så var det helt gratis.
Sen blev det lite brottom. Vi hade egentligen tänkt att äta i skärholmen på vägen hem. men jag hade en tid att passa, så vi får ta det en annan dag. Kom hem prick halv 6. tog någonting att äta sen kom Petra och My förbi. Vi gjorde oss iordning för kvällen, sen bar det av till Flempan för att utreda några ärender. Där mötte vi även upp Alison och Julia.
Tog tåget  tillbaka till tumba, bussen till rönninge och sedan en promenad hem till Nille som fyllde 18år! Kvällen var lyckat. Bra musik, trevligt folk. Kvällen tog slut vid ett halv två ,då vi fick skjuts hem av Julias pappa.
Bilder kommer!!

Lyckad helg. Tack alla!
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0